Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Cetak Tshirt Fullprint Design Anda Sendiri dengan @custom_my ..
.
.
Yehaa! Siap print tshirt 100pcs untuk pelanggan @custom_my !! Lenguh jari jemari hakak yang runcing ni. Hihii. Takpe lenguh sikit, yang penting printing cantik, kemas dan kain dia berkualiti. Confirm puas hati !💙
.
✳ Yaa! Di @custom_my boleh cetak tshirt guna design tuan puan sendiri. Design bebass. Boleh full color juga. Tak kisah nak print gambar selfie sendiri ke gambar pelangi ke dll.
.
✳ Kami meyediakan pilihan kain dry fit microfiber, hivetex, spandex, axtatex dan cotton. Jenis kain yang digunapakai ni pasti selesa! Nak tau ye ke tak mai cuba order dulu~
.
✳ Saiz Available dari XS sehingga 6XL. Untuk abam-abam dan kakak-kakak yang montel tu tak perlu risau dah pasal saiz baju sebabnya di @custom_my ada saiz sehingga 6XL. Tak perlu malu nak order saiz besar. Montel itu comel. Hee~
.
✳ Ada pilihan O-Neck (roundneck) dan V-Neck. Boleh order pilihan macam mana yang berkenaan di hati tu. Janji selesa. .
✳ Ada pilihan short sleeve dan long sleeve juga untuk adult. Ada yang tak suka pakai lengan pendek tu boleh je order long sleeve. Kalau ada yang suka kedua-dua ni haa boleh juga campur-campur order.
.
✳ Ada pilihan tshirt untuk baby/kids. Untuk anak-anak yang suka kartun tu boleh je print kartun kesukaan anak-anak tu pada baju. Biar bersemangat sikit dia nak main dan buat keje sekolah! Hihi~
.
🌼Nak tahu maklumat lanjut contact je team kami di nombor 0134845800 ATAU terus ke website kami http://www.custom.my .
.
💙Hanya terbaik di @custom_my 💙 from Instagram: http://bit.ly/2klRzOp
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s