Monthly Archives: October 2016

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Nah adik manis belanja testimonial customer berpuas hati dengan servis printing @custom_my @custom_my @custom_my .. 🌼

Terbukti printing yang @custom_my provide dapat memuaskan hati pelanggan. Kalau tak kualiti kenapa orang suka ye dak? Hihii 💕

___________ // Terima kasih abam hensem kerana percaya dengan servis kami. Tak sabar tunggu order baru dari abam!
___________

Confirm merecikkkk!👍 ___________

Layari http://www.custom.my untuk order online ATAU dm/whatsapp kami di 0134845800 utk pertanyaan lebih lanjut.

#custommyfullprinttshirt #custommyfullprint #fullprint #sublimation #sayajualonline #customdesign #tshirtmurah #cetakmurah #cetak #tshirts #bajumurah #cetakbajumurah #cetakbaju #servisprintingmurah #murah #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #gildan #gildantshirt #sayajual #sayajualmurah #customdesigns #sayajualmurah #sayajualonline #printingmalaysia from Instagram: http://ift.tt/2dqbE1Q

Advertisements

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Print Tekstil | Print Fabrik | Print Kain

Kami ada kepakaran mencetak fabrik/kain ela, design anda tentukan. Harga menarik, tiada minimum order! Memang kebabom offer ni, ya 1meter pun boleh print. 🌼

______________ 👍 Order 1 meter boleh.
👍 Ada sample fabrik RM13 je
👍 16 jenis material/fabrik untuk dipilih
👍 Diskon 10% untuk agen reseller

______________

Layari web http://www.custom.my untuk cetak fabrik anda sekarang! ❤️ #printkaindigital #printkain #printkainipoh #printkainmalaysia #cetakfabrik #cetakfabrikipoh #printkainela #kilangbaju #kilangkain #buatkain #supplierkain #supplier #kilangkainpasang #cetakkain #printkainmurah #fashionista #fashionstylist #fesyen #fesyen2016 #fesyenterkini from Instagram: http://ift.tt/2e77e6o

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hi guys, selamat petang.🌞 Ni hakak nak bagitau, di @custom_my @custom_my boleh print tudung/shawl tau. Design adik kakok yang tentukan.
______________ – Tudung bawal 90cm x 90cm RM29/pc.
– Shawl 90cm x 150cm RM33/pc.
– Shawl 90cm x 200cm RM35/pc.

______________ ❌ Tiada minimum order. ✔ Murah dan pasti berkualiti. ✔ Material chiffon. Senang bentuk bila menggayakannya.

______________

Jom dapatkan template di website kami http://www.custom.my dan place order SEKARANG!

#custommytudung #cetaktudung #printtudung #printshawl #tudungbawal #tudungchiffon #buattudungsendiri #tudungjenamasendiri #kilangtudung #designtudungsendiri #cetak #cetakmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualshawl #sayajualtudung #sayajualservis #printedshawl #printedtudung #printedwideshawl #printedchiffonshawl #printedshawlmurah #printingservices from Instagram: http://ift.tt/2ek3s9t

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Sticker Product Murah | Kiss Cut | RM0.006 per cm.

Sesuai untuk lekatkan pada produk, doorgift, event dan pelbagai lagi..Boleh cut apa saja bentuk design yang kome nak..Minimum order cuma RM20 per design… Murah je, kita bagi harga kasih sayang untuk kome aje👌😁 _______________________

Hargo muroh pecoh palo!

_______________________

Nak tahu lebih lanjut?
Moh whatsapp di nombor 0134845800 untuk pertanyaan lebih lanjut. Ada abam segak akan reply whatsapp uolss nanti! 💜

Layari http://www.custom.my untuk order online.

#custommykisscut #customsticker #stickermurah #stickers #stickerdiecut #diecut #diecutstickers #murahstiker #murah #cetakmurah #cetakstickermurah #cetaksticker #custom #servisprinting #printingsticker #printingmurah #sayajualmurah #sayajual #murah #printingservice from Instagram: http://ift.tt/2eoSmLi

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Custom embroidery cap/snapback. Yup bole nak custom sulam cap tp kene mnimum 30pcs. Tp emm kalau nak 10, PM tepi je. Kita ada standard color spt merah, putih, hitam, navy blue. Harga sekitar RM30 je satu.

#snapback #customsnapback #customcap #cap #printcap #customcap #topi #printtopi #cetaktopi #customtopi #topimurah from Instagram: http://ift.tt/2doesMO

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Print Varsity Jacket
____________

Terima kasih team dari University Of Science Malaysia kerana order varsity jacket dengan kuantiti yg banyak di @custom_my @custom_my . Walaupun first time order, korang dah beri sepenuh kepercayaan kepada kami untuk print dalam kuantiti yg banyak ni. Hakak bangga dengan adik² hakak yg berani !! 😎

____________

Layari website @custom_my http://www.custom.my untuk order pelbagai product ATAU whatsapp/telegram kami di 0134845800 untuk pertanyaan lebih lanjut.

#custommyvarsity #printingjacket #jaket #jaketmurah #jaketfleece #jacket #jackets #jacketmurah #jacketcustom #printjacket #varsityjacket #customjacket #customjaket #varsity #varsitymurah #varsitycustom #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline from Instagram: http://ift.tt/2ehRe17

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Sticker Die Cut | RM0.009 per cm

Yes, ni sticker die cut (stiker marketing) laminating glossy. Sesuai untuk event motor macam ni 👆 , doorgift dll. Material Vynil pastinya kalis air. Ada yg mencari material transparent juga ke? Yaa buleh je. Meh cepat pm hakak atau layari website @custom_my http://www.custom.my okay utk tengok pelbagai material yg disediakan.

_____________

Harga muroh pecoh palo!

_____________

#custommystickersheet #diecut #malaysiaonlineshop #printsticker #stiker #sticker #stikermurah #stikerproduct #stikerproduk #stickers #stickermurah #stickernama #stickercustom #stickerprinting #cetaksticker #customsticker #customstickers from Instagram: http://ift.tt/2elgdLR