Monthly Archives: December 2016

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Kini kami terima bayaran:

1. Maybank2u Pay. Payment segera,bayar dan terima pengesahan on the spot. Melalui maybank2u, free sahaja tiada transaction fee dikenakan. Cepat dan mudah!

2. Paypal dan kad kredit lain spt Mastercard Visa dll. Mudah, boleh bayar guna alternatif lain.

3. Bitcoin juga kami terima, PM utk info.

Dengan alternatif bayaran di atas harap dapat memudahkan lagi client kami berurusan. Kami sudahpun integrate payment diatas dalam website kami semasa checkout dan juga email confirmation order. Mudah sahaja, klik dan bayar.
Oh ya, sekarang ada promosi diskaun 20% utk produk kami, tapi bagi agen jee. Kalau nak diskaun 20%, kena daftar agen. Cepat daftar agen sebelum tempoh promosi tamat. Rugi oo diskaun 20%, boleh jimat banyakkk.

#paypal #maybank2u #creditcard
http://www.custom.my from Instagram: http://ift.tt/2iPtKSc

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Done print ratusan order tshirt fullprint untuk top agent @custom_my !! Ni antara latest design dia. Hari ni ada lagi latest design dan order baru dari agent sama.๐Ÿ˜Ž Nak masuk 2017 ni banyak event mancing, sukan dll. Semuanya order sini je. Sebab apa awak-awak nak tau? Sebab di @custom_my ni semua harga printing MURAH dan BERKUALITI.. Kami bagi harga terus dari kilang.
Hanya terbaik di @custom_my . Yang nak order tu boleh order direct di website kami http://www.custom.my ya~ // Terima kasih abam sado kerana percaya dengan servis @custom_my ๐Ÿ’™ from Instagram: http://ift.tt/2iLgSIH

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam Jumaat dan Selamat Pagi buat followers @custom_my .

Sesungguhnya pada hari Jumaat ini ada satu detik yang dimakbulkan doa. Semoga kita adalah orang yang dapat detik itu.โค๏ธ Senyumlah dengan senyuman kita dapat membahagiakan orang sekeliling kitaย ๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ – http://www.custom.my – from Instagram: http://ift.tt/2hxNWGf

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Jom Cetak Stiker Sheet dengan @custom_my
Harga termurah di Ipoh bahkan di Malaya! Cuma RM0.006 je per cm. Dengan harga ni dah boleh dapat stiker yang print full color dan dah siap potong pelbagai bentuk stiker. Material yg digunakan ialah Vynil (white base). Dijamin kalis air. Sesuai untuk kegunaan outdoor dan indoor.
Mai cepat-cepat order di website kami http://www.custom.my . Sempena menyambut tahun baru ni ada banyak freegift yg menanti awak-awak semua bila order dengan kami~๐Ÿ’™ from Instagram: http://ift.tt/2iaMH0v

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam dan selamat pagi guys๐ŸŒธ

Jom Cetak Drawstring Bag dengan @custom_my , Fullprint Drawstring Bag dengan @custom_my .

Harga serendah RM29 je untuk bag macam ni. Design bebasss dan boleh full color. Takde minimum order pun. Tapiii untuk agen yg order 31pcs ke atas boleh dapat harga KAW-KAW sehingga mencecah 20% diskaun sempena menyambut tahun baru 2017! Buat agen-agen @custom_my cuba cek email awak-awak semua ya untuk tengok macam mna cara nak dapatkan diskaun ni ๐Ÿ‘

Yang belum mendaftar agen tu boleh daftar cepat-cepat (kos daftar akan dinaikkan tahun depan dah). Layari website kami http://www.custom.my untuk mendaftar dan order online. from Instagram: http://ift.tt/2iGnuI8

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Long discussion dengan client dari KL, in English pulak tu discuss, tergeliat lidahh. Depa mai all the way from KL utk discuss potential partnership/venture. InsyaAllah potensi besar idea bisnes depa ni. Harap2 dapat bekerjasama utk tempoh lama. Terima kasih Jenn and team.
http://www.custom.my from Instagram: http://ift.tt/2ipW4qQ