Tag Archives: print baju

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Cetak Tshirt Fullprint Kids & Baby Design Sendiri dengan @custom_my| Cetak Tanktop, Crewneck, Jacket dan Dress Kids & Baby Design Sendiri dengan @custom_my .
.
.
@custom_my memperkenalkan pelbagai pakaian khas buat si kecil molek anda. Ada tshirt, tanktop, jacket, crewneck dan dress. Nak tau kelebihan order di @custom_my? Baca ni sampai habis ye~πŸ‘‡πŸ‘‡ .
Harga?
βœ”οΈ Harga serendah RM20 sahaja. Dengan hanya harga serendah ni dah boleh dapat pakaian siap print design sendiri. Murahnya !
.
Minimum Order?
βœ”οΈ Tiada minimum order. Nak order 1 pcs untuk pakai sendiri boleh dan nak jadi agen pun boleh. Daftar jadi agen boleh dapat harga lebih murah dari ni.
.
Design?
βœ”οΈΒ Tuan puan bebas print apa saja design/gambar yang nak untuk anak-anak. Nak print gambar kartun kesukaan diorang pun boleh. Biar diorang lebih semangat nak main dan buat kerja sekolah tu.
.
.
Tuan puan boleh direct ke website kami untuk tengok pilihan saiz yang disediakan atau contact je team kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
🌐 www.custom.my
πŸ“žπŸ“±0134845800 | 055280854

#sayajualmurah #sayajual #murah #fullprintkids #fullprint #kids #bajubudak #bajubudakmurah #cetakmurah #customdesigns #printing #printingmurah #cetak #malaysiaonlineshop #servisprintingmurah #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2lFp4PC

Advertisements

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hasil print kain poly canvas untuk regular customer @custom_my ..
Kain ni sesuai dijadikan frame gambar, bag, background shooting dll.
Design bebas boleh print apa saja gambar yang nak.

Ada yang nak order kain tu mai order dengan @custom_my cepat-cepat. Harga serendah RM30 je untuk 1 meter kain. Ada nak order 100meter ke atas pm tepi je utk dapat harga lebih kasih sayang dari hakakπŸ’™

#custommyprintkain #kainela #printfabric #printkaindigital #printkainela #cetakmurah #fullprint #servisprintingmurah #printingmurah #murah #customdesigns #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2lBW9vW

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

WE ARE LOOKING FOR SUPPLIER(S)
WE ARE LOOKING FOR SUPPLIER(S)
WE ARE LOOKING FOR SUPPLIER(S)

Jika ada competitor kami yang sedang baca ni, atau ada rakan supplier yang mempunyai MESIN PRINTER. Boleh PM kami, mungkin kita boleh berkolaborasi. Terdapat beberapa ruang yg kami sedang terokai.

Kami mencari sesiapa yg boleh print bulk/large volume order utk:
1. Sticker
2. Baju DTG
3. Baju Sublimation

Tolong PM kami, boleh kita bincang.

http://www.custom.my | 0134845800

#supplier #printing from Instagram: http://bit.ly/2lc0xkf

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam semua and good morning! Ni kami nak bagitau di @custom_my , kami ada juga menjual tshirt kosong. So, sesiapa yang berminat nak beli tshirt kosong dari kami boleh whatsapp atau email kami. Tshirt yang kami provide semuanya best best dan pastinya berkualiti. Jadi anda anda semua tak perlu risau untuk membuat urusan jual beli dengan kami. Kami hanya menyediakan produk yang best dan pastinya anda tidak akan menyesal.
.
Harga tshirt kosong adalah serendah RM 15.90 tapi kalau order borong kami boleh bagi harga kasih sayang untuk anda semua 😍
.
Kalau nak tshirt sekali dengan printing pun boleh, anda boleh order di website kami di http://www.custom.my atau jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di 0134845800 .
Hanya yang terbaik di @custom_my πŸ‘
.
#custommytshirt #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #printing #printingbaju #printingtshirtmurah #printingtshirt #cetakbaju #cetakbajumurah #cetakmurah #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop #malaysiaonlineshop #customtee #tshirtkosong #tshirtmurah #tshirr #sayajualbaju #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2m2ilwz

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hasil Sling Bag Fullprint yang dicetak di @custom_my .
.
🌼 Tuan puan boleh print design bebas dan full color. Bebas print apa saja design/gambar yang anda mahu. Nak letak nama ke logo ke semua boleh.
🌼 Tiada minimum order, nak order 1untuk pakai sendiri boleh nak jadi agen pun boleh. Daftar agen boleh dapat diskaun setiap kali pembelian.
🌼 Harga serendah RM36 per pcs. Dengan hanya RM36 ni dah boleh dapat Sling Bag full color.
🌼 Material yang digunakan adalah polycanvas. Sesuai untuk digayakan untuk adik abang yang nak ke sekolah, tution, shopping mall dan ke mana-mana sahaja.
🌼 Jum order di website kami sekarang!!
.
http://www.custom.my | 0134845800
.
#custommy #cetakmurah #slingbag #slingbagmurah #servisprintingmurah #printing #sayajualmurah #customslingbag #printingmurah #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2lXcpFl

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Stiker Produk | Harga Serendah RM0.006 per cm.

Yaa, di @custom_my boleh cetak stiker untuk produk, event, doorgift dll. Material stiker yang digunakan ialah Vynil (kalis air). Harga serendah RM0.006 je per cm. Boleh potong ikut bentuk yang adik kakok nak. Design bebasss dan boleh full color..
Minimum oder RM20 je per design.
.
Jom order SEKARANG !! πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Layari http://www.custom.my untuk order online.
. from Instagram: http://bit.ly/2m63eBw

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Good morning … Happy saturday😁😁 kepada anda semua hari ni kedai kami bukak tau, jam 10pgi-2ptg sahaja, jadi sesiapa yg nk mai kedai hari ni boleh datang.. 😊 Kami menyediakan servis custom printing yang mana anda boleh print design anda sendiri. Yang paling best kami TAKDE MINIMUM ORDER. Jadi tuan puan adik kakak boleh datang order dengan kami walaupun hanya satu helai.
Antara produk yg @custom_my sediakan adalah:-
√ Tshirt
√ Jacket
√ Sweater
√ Bag
√ Pouch bag
√ Tudung
√ Cardigan
√ Kimono
√ Sticker

http://www.custom.my | 0134845800

#sayajualonline #sayajualmurah #customdesigns #cetakmurah #tshirt #bag #sticker #jacket #sweater #printedtudung #printedapron #fullprinttshirt #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2ltrBwe