Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Cetak Tshirt Fullprint Kids & Baby Design Sendiri dengan @custom_my| Cetak Tanktop, Crewneck, Jacket dan Dress Kids & Baby Design Sendiri dengan @custom_my .
.
.
@custom_my memperkenalkan pelbagai pakaian khas buat si kecil molek anda. Ada tshirt, tanktop, jacket, crewneck dan dress. Nak tau kelebihan order di @custom_my? Baca ni sampai habis ye~๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
Harga?
โœ”๏ธ Harga serendah RM20 sahaja. Dengan hanya harga serendah ni dah boleh dapat pakaian siap print design sendiri. Murahnya !
.
Minimum Order?
โœ”๏ธ Tiada minimum order. Nak order 1 pcs untuk pakai sendiri boleh dan nak jadi agen pun boleh. Daftar jadi agen boleh dapat harga lebih murah dari ni.
.
Design?
โœ”๏ธย Tuan puan bebas print apa saja design/gambar yang nak untuk anak-anak. Nak print gambar kartun kesukaan diorang pun boleh. Biar diorang lebih semangat nak main dan buat kerja sekolah tu.
.
.
Tuan puan boleh direct ke website kami untuk tengok pilihan saiz yang disediakan atau contact je team kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
๐ŸŒย www.custom.my
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ0134845800 | 055280854

#sayajualmurah #sayajual #murah #fullprintkids #fullprint #kids #bajubudak #bajubudakmurah #cetakmurah #customdesigns #printing #printingmurah #cetak #malaysiaonlineshop #servisprintingmurah #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2lFp4PC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s