Monthly Archives: January 2017

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Done packing order pelanggan-pelanggan @custom_my .. Tunggu abam posmen datang amik je ni.. Nombor tracking order hakak pass thru email/whatsapp/mesej ya~ Kami menggunapakai perkhidmatan poslaju, biasanya anggaran masa untuk proses delivery 1-3 hari berkerja bergantung pada poskod penerima. Boleh trace item order dari semasa ke semasa di website poslaju πŸš›
.
Team @custom_my nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada pelanggan dan agen kami yang tak pernah jemu order, percaya dengan servis kami dan support kami. Thank You So Much~😘
.

http://www.custom.my | 0134845800 from Instagram: http://bit.ly/2jNwiPT

Advertisements

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Order Tshirt Fullprint dari top agen @custom_my . First time order dah bagi kepercayaan sepenuhnya pada team @custom_my .. Terima kasih abam hensem kerana percaya dan support kami😘.
.
Yaa, kami print sebaik dan secantik mungkin supaya awak-awak semua berpuas hati~ πŸ’™
.
Ini jenis kain dry fit microfiber. Ada lagi jenis kain lain iaitu hivetex, spandex, axtatex dan paling terbaru ialah COTTON. Design bebass boleh fullprint dan full color. Tiada minimim order pun, order 1 untuk pakai sendiri boleh dan jadi agen pun boleh. .
Hanya terbaik di @custom_my .

http://www.custom.my | 0134845800

#custommytshirtfullprint #tshirtprinting #tshirtfullprint #fullprinttshirt #fullprint #cetakmurah #printing #malaysiaonlineshop #customdesigns #tshirtprint #sayajualmurah #sayajual #murah from Instagram: http://bit.ly/2jPqdQC

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

CLOSED 28 January – 30 January 2017.

Team @custom_my akan bercuti dan kembali beroperasi 31 January 2017 (Selasa) sempena Tahun Baru Cina. Anda semua boleh order di website kami seperti biasa. Setiap order yang berlaku akan mulai diproses selepas cuti.

Selamat Bercuti dan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina.

Gong Xi Fa Cai. – Team @custom_my -.
http://www.custom.my | 0134845800 from Instagram: http://bit.ly/2jwtpTk

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Harap pelanggan-pelanggan @custom_my bersabar.. Hakak tau awak semua penyabar orangnya !Postage hakak buat hari selasa next week okeyyy.. Dah siap packing dah. Cuma nak masukkan dalam flyers poslaju dan call abg posmen mai ambik je. Lepas dah pos nanti hakak cepat-cepat send nombor tracking sebagai rujukan.

Yang nak tau status order tu boleh je whatsapp team hakak. Tapi selasa next week kami reply la. Sebab kita dah start cuti CNY. 😁

Terima kasih kepada pelanggan-pelanggan yang percaya dan support @custom_my .. http://www.custom.my | 0134845800 from Instagram: http://bit.ly/2jEn8Ti

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Output printing sublimation on tshirt fullprint jenis kain Spandex (chenna) .. Yaa, nampak mahal gituu !! Harga yang @custom_my tawarkan untuk awak semua sangat murah, tapiii berkualiti.. awak order je dengan kami dengan harga RM45 (bukan harga agen) , then jual la berapa rm yang awak nak. Ada yang jual more than rm90 pun ada. Sebabnya berkualiti. Mahal sikit takpe, janji berkualiti. Kalau dah berkualiti orang tentu cari. Yedakk??
Daftar je jadi agen kami. Agen boleh dapat diskaun setiap kali order. Jika aktif order ada ganjaran menanti~

Oh ya, kalau taknak jenis kain ni ada kain Cotton juga. Yaa! Cotton pun boleh buat fullprint macam ni.
Tiada minimum order, awak boleh order ikut suka.
http://www.custom.my | 0134845800

#custommytshirtfullprint #tshirtprinting #tshirtfullprint #fullprinttshirt #fullprint #murahtshirt #sublimation #sublimationjerseymurah #cetakmurah #malaysiaonlineshop #customdesigns #customtees #sayajualmurah #sayajual from Instagram: http://bit.ly/2jXibWU

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam Jumaat dan selamat pagi followers @custom_my !! Done cetak baju order dari pelanggan @custom_my . Banyak ni tau ! Lenguh jari jemari hakak yang runcing ni. Hihi😁
.
🌸Terima kasih abam sador kerana order dengan kami dan support kami. Ada yang terkurang harap dimaafkan, yang terlebih dihalalkan. πŸ”΄ Buat bakal pelanggan kami, mai lekaih ke website kami untuk tengok pelbagai produk yg kami sediakan. Sublimation printing ada, Dtg printing ada dan macam-macam lagi. Semua nya harga #murah terus dari kilang ! Yang berminat jadi agen/reseller amat digalakkan mendaftar dengan kami. Agen boleh dapat harga lebih murah dari biasa.

http://www.custom.my | 0134845800

#custommytshirt #cetaktshirtmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtprinting #tshirtcustom #customdesigns #murahtshirt #sayajualonline #sayajualmurah #customtees #customteesmurah #malaysiaonlineshop #cetakbaju #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2jveQQ9

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

” Sangat Puas Hati ”

Feedback customer sangat berpuas hati dengan hasil cetakan stiker yang diprint di @custom_my .. Nak tau ke sebab ape beliau puas hati sangat?? Baca ni sampai habis πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
βœ” Harga stiker kami termurah di utara bahkan malaya! Harga stiker bermula setengah sen (rm0.005) dah boleh dapat stiker full color dan siap potong ikut bentuk. Tak kisah la bentuk bulat ke, petak ke, bunga ke bujur ke dan sbagainya depends pada bentuk yang tuan puan nak. Siapa nak bagi semurah macam ni yang dah siap potong kalau bukan @custom_my , yedakk?
βœ” Minimum order cuma RM20 sahaja. Katakanlah saiz stiker yang tuan puan nak print tu 5x5cm, dengan saiz ni dah boleh dapat 100-200pcs hanya rm20. Banyak wooo!
βœ” Material stiker yang digunakan jenis vynil. Kalis air. Sesuai kegunaan outdoor dan indoor. Nak lekat kat produk boleh, doorgift boleh,motor boleh, kereta boleh. Nak jadikan koleksi peribadi pun boleh saja bhaaa… βœ” Sebab lainnya ialah admin tak pemarah. Admin sayang pelanggan dan bakal pelanggan kami. Admin printkan apa saja apa yang awak nak. Baikkan admin ni.. Haha gurau jee~ .

http://www.custom.my | 0134845800
.
Jom cepat-cepat order stiker dengan @custom_my sementara harga masih murah yang tak masuk akal ni !! #custommystickerproduct #custommystikerproduk #sayajualmurah #sayajualsticker #stikermurah #stiker #customstickers #customstiker #cetaksticker #cetakmurah #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2jiAcgk