Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hi guys !! Apakata tengah lunch tu mai ushar website @custom_my http://www.custom.my . Kami ada sediakan printing untuk hoodie untuk awak semua.. Boleh pilih samada nak yang ada zip ke xde zip ke. Ada pelbagai pilihan warna dan saiz juga.
Nak tau benefit lain? Baca ni sampai habis okey~ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
βœ” HARGA ??.
Harga serendah RM45 sahaja. Dengan hanya harga serendah ni dah boleh dapat hoodie siap print. Untungnya!.
.
βœ” MINIMUM ORDER ??.
Hmm macam biasa order dengan @custom_my takde minimum order. Untuk 1 untuk pakai sendiri boleh dan jadi agen pun boleh. Order bulk boleh dapat harga kasih sayang plus cinta skali. Hee gurau je~.
.
βœ” DESIGN ??
Design yang nak print pada hoodie ni awak yang sediakan. Kami printkan je. Nak print gambar kekasih hati ke gambar mak ke gambar bunga ke logo ke dll boleh je. Bebasss. Warna print pun boleh full color.
.
.
🌼Nak tau maklumat lanjut terus je ke website kami atau contact team kami di nombor 0134845800 | 0552808854.
.
http://www.custom.my

#custommysweaterhoodie #sayajualmurah #sayajual
#murah #customdesign #cetakmurah #hoodiemurah #printingmurah #printinghoodie #malaysiaonlineshop #sayajualonline #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2kkwKCU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s