Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hi guys, selamat petang. Untuk pengetahuan uolss, di @custom_my boleh cetak tudung bawal guna design adik kakok sendiri tau ! Bebas print apa saja design yang nak, full color.
.
* Harga Serendah RM30 SAHAJA. Dengan hanya harga serendah ni dah boleh dapat tudung siap print. Cuma tunggu pakai je. Untungnya!!
.
* Ada Pelbagai Pilihan Material Kain. (Dalam gambar ni jenis kain chiffon). Semua material kain yang disediakan ni berkualiti dan selesa bila dipakai. Tak payah simpan cermin dalam poket dah untuk betulkan tudung setiap saat, sebabnya tudung yang @custom_my sediakan ni senang bentuk. Confirm abam-abam keliling awak jatuh hati nanti. Hihi.
.
* Design Bebas. Bebas print apa saja design/gambar yang nak. Nak print gambar pelangi ke bunga ke gambar pakwe besar-besar kat tudung ni ke semua boleh. Haha apa salahnya pakai design lain dari yang lain kan.
.
* Ada 4 Pilihan Saiz. Ada Ada saiz bawal 90cmx90cm, saiz shwal 90cm sehingga 200cm. Boleh je pilih mana-mana saiz yang berminat. Nak order campur-campur saiz pun boleh. .
.
Jom daftar jadi agen kami untuk menikmati harga diskaun plus kasih sayang . @custom_my untuk komer aje~♥️ .
🌐 http://www.custom.my 📞📱 0134845800 | 055280854

#Custommytudung #sayajualmurah #sayajual #stickers #stiker #cetakstiker #cetakstikermurah #murah #servisprinting #servisprintingmurah #malaysiaonlineshop #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2lp3MWw

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

CETAK BUFF DESIGN SENDIRI .
✔️ HARGA: RM16/pc siap print, buff aka bandana aka face mask ni.
Murah je, custom design RM16, tiada minima. Sehelai pun kami terima. .
MATERIAL: Kain polyster spandex, UV Protection. Tahan sejuk, tahan panas. Emm tapi tak kalis dosa. Hehee~
.
✔️ DESIGN: ikut suke komer je, nak buat mulut joker, mulut batman, mulut hulk, mulut ironman. U design it! Kalau tak pandai design, nak buff readymade, PM tepi, kami boleh suggest agen kami yg jual ready made design.
.
✔️ KUALITI: Bukan sekadar print cincai. InsyaAllah puas hati tuan-tuan, kaler terang, tahan lama.
.
Kalau nak sembang, call kami 055280854/0134845800, cik ika. Kita bincang.. Kalau taknak gebang, terus order pun boleh. Upload design di website kami, http://www.custom.my. Upload, dan kami print je. Siappp

#sayajualmurah #bandana #buff #printingmurah #print #malaysiaonlineshop #customdesigns #murah #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2kPcObB

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam Jumaat and good morning peeps ! Have a wonderful day and may Allah bless you all 💕 Di pagi jumaat ini marilah kita sama-sama mengucapkan syukur ke hadrat ilahi atas limpahan rezeki dan nikmat dari Nya. Semoga Allah memberkati rezeki dan ilmu yang kita perolehi dan semoga kita semua mendapat kesejahteraan dan keselamatan di dunia dan di akhirat. Amiin 😉😉
.
Terima kasih untuk semua yang sentiasa support @custom_my and jangan lupa repeat order lagi okay ! Hihi thankyou 💙💚💛💜 Hanya terbaik di @custom_my 🙌
.
http://www.custom.my | 0134845800
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #customtees #custombag #cetakmurah #servisprintingmurah #printing #malaysiaonlineshop #customdesigns #bag #tshirt #stiker #stickers #stickerdiecut #pants #seluar #skirt #cardiganmurah #kimonomurah #bantalhiasan #bantaltidur #printkainela #printedtudung #buff #murah #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2lnGMY3

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam maghrib utk semua!
Kami ada menyediakan khidmat percetakan baju menggunakan teknik DTG, heatpress (print & cut), sublimation, dan juga silkscreen. Kalau tuan tuan nak cetak baju tanpa minimum order, contactlah kami. Harga boleh bincang kalau order banyak… (agen boleh dapat diskaun LEBIH DARI 10%, PM kami). Jom kita bincang pasal printing baju, jangan risau kami bukan jerung.

Layari je website kami untuk order online ATAU contact team @custom_my untuk pertanyaan lenih lanjut.
.
* http://www.custom.my 📞📱 0134845800 | 055280854 from Instagram: http://bit.ly/2kt78YV

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Yeayyy! Ni adik manis nak belanja tudung fullprint diprint khas dari @custom_my .
.
Harga serendah RM 30/helai. Tiada minima order. Material yang digunakan adalah chiffon, senang bentuk, sejuk dan selesa.
.
Design adalah bebas mengikut citarasa anda sendiri. Boleh print full colour. Order banyak kami bagi harga kasih sayang 💓 Jum ramai-ramai order dengan kami.
.
Ada 3 size:
√ 90×90cm
√ 90×150cm
√ 90×200cm
.
Sebarang pertanyaan boleh layari website kami di http://www.custom.com atau hubungi kami di talian 0134845800
.
#custommytudung #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #cetaktudung #printtudung #tudungsupplier #pemborongtudung #customtudung #tudungprinted #printkain #printfabrik #cetakkain #cetakfabrik #kainela #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2ll2pIq

Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hasil Print Jacket Fullprint di @custom_my .
.
.
Di @custom_my boleh cetak jacket guna hasil design/gambar awak sendiri tau ! Design bebas dan boleh full color.
.
💰 Harga Serendah RM66 SAHAJA. Daftar agen boleh dapat diskaun plus kasih sayang setiap kali order. Hihi~
.
❌ Tiada Minimum Order. Nak order untuk pakai sendiri boleh dan jadi agen pun boleh. Boleh je nak order untuk kawan/sedara mara sempena hari lahir mereka tu.
.
✔️ Ada 3 Pilihan Material Kain. Ada kain Hypolytex, Sthenolid dan Aglatex. Semua kain ni berasaskan polyster. Jenis kain berkualiti dan dijamin selesa bila menggayakannya. Tak percaya cuba jer order dulu~
.
🌸 Saiz Available S – XL. Untuk abe adik kakok yang berbadan kecil dan besar sehingga saiz xl tu boleh order di @custom_my .
.
♥️ Boleh pilih samada nak yang jenis ada hoodie atau tiada hoodie.  Sesiapa yang nak jacket boleh tutup kepala takmau kena panas tu boleh je order yang ada hoodie. Kalau yang tak suka tu boleh juga order yang tiada hoodie. Bebasss.
.
.
Layari je website kami untuk order online ATAU contact team @custom_my untuk pertanyaan lenih lanjut.
.
🌐 www.custom.my 📞📱 0134845800 | 055280854

#Custommyjacketfullprint #jacketfullprint #jacket #fullprint #jacketmurah #murah #sayajualmurah #sayajual #sublimation #cetakmurah #cetak #malaysiaonlineshop #customdesigns from Instagram: http://bit.ly/2lksbfD