Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hi guys, selamat petang. Untuk pengetahuan uolss, di @custom_my boleh cetak tudung bawal guna design adik kakok sendiri tau ! Bebas print apa saja design yang nak, full color.
.
* Harga Serendah RM30 SAHAJA. Dengan hanya harga serendah ni dah boleh dapat tudung siap print. Cuma tunggu pakai je. Untungnya!!
.
* Ada Pelbagai Pilihan Material Kain. (Dalam gambar ni jenis kain chiffon). Semua material kain yang disediakan ni berkualiti dan selesa bila dipakai. Tak payah simpan cermin dalam poket dah untuk betulkan tudung setiap saat, sebabnya tudung yang @custom_my sediakan ni senang bentuk. Confirm abam-abam keliling awak jatuh hati nanti. Hihi.
.
* Design Bebas. Bebas print apa saja design/gambar yang nak. Nak print gambar pelangi ke bunga ke gambar pakwe besar-besar kat tudung ni ke semua boleh. Haha apa salahnya pakai design lain dari yang lain kan.
.
* Ada 4 Pilihan Saiz. Ada Ada saiz bawal 90cmx90cm, saiz shwal 90cm sehingga 200cm. Boleh je pilih mana-mana saiz yang berminat. Nak order campur-campur saiz pun boleh. .
.
Jom daftar jadi agen kami untuk menikmati harga diskaun plus kasih sayang . @custom_my untuk komer aje~♥️ .
🌐 http://www.custom.my 📞📱 0134845800 | 055280854

#Custommytudung #sayajualmurah #sayajual #stickers #stiker #cetakstiker #cetakstikermurah #murah #servisprinting #servisprintingmurah #malaysiaonlineshop #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2lp3MWw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s