Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hasil Print Jacket Fullprint di @custom_my .
.
.
Di @custom_my boleh cetak jacket guna hasil design/gambar awak sendiri tau ! Design bebas dan boleh full color.
.
💰 Harga Serendah RM66 SAHAJA. Daftar agen boleh dapat diskaun plus kasih sayang setiap kali order. Hihi~
.
❌ Tiada Minimum Order. Nak order untuk pakai sendiri boleh dan jadi agen pun boleh. Boleh je nak order untuk kawan/sedara mara sempena hari lahir mereka tu.
.
✔️ Ada 3 Pilihan Material Kain. Ada kain Hypolytex, Sthenolid dan Aglatex. Semua kain ni berasaskan polyster. Jenis kain berkualiti dan dijamin selesa bila menggayakannya. Tak percaya cuba jer order dulu~
.
🌸 Saiz Available S – XL. Untuk abe adik kakok yang berbadan kecil dan besar sehingga saiz xl tu boleh order di @custom_my .
.
♥️ Boleh pilih samada nak yang jenis ada hoodie atau tiada hoodie.  Sesiapa yang nak jacket boleh tutup kepala takmau kena panas tu boleh je order yang ada hoodie. Kalau yang tak suka tu boleh juga order yang tiada hoodie. Bebasss.
.
.
Layari je website kami untuk order online ATAU contact team @custom_my untuk pertanyaan lenih lanjut.
.
🌐 www.custom.my 📞📱 0134845800 | 055280854

#Custommyjacketfullprint #jacketfullprint #jacket #fullprint #jacketmurah #murah #sayajualmurah #sayajual #sublimation #cetakmurah #cetak #malaysiaonlineshop #customdesigns from Instagram: http://bit.ly/2lksbfD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s