Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Fullprint Jersey Fishing dengan @custom_my , Cetak Jersi Memancing dengan @custom_my .🎣🐟🐟 .
.
Yaa, di @custom_my boleh cetak jersi memancing guna design adik kakok abe sendiri tau ! Design bebas dan boleh full color.
.
🐟 Harga Serendah RM49 SAHAJA. Daftar jadi agen kami boleh dapat diskaun KAW-KAW (bergantung pada kuantiti/jumlah order).
.
🐟 Tiada Minimum Order. Nak order 1pcs untuk pakai sendiri boleh dan nak jadi agen pun boleh. Order ikut suka hati awak je. Hihii~
.
🐟 Ada 2 Pilihan Material Kain. Ada material dry fit microfiber dan juga hivetex. Nak kain yang lebih sejuk tu boleh pilih yang hivetex. Kedua-dua kain ni selesa bila dipakai. Tak percaya cuba jer order dulu~
.
🐟 Saiz Available XS – 3XL. Sesuai untuk abe adik kakok yang berbadan besar dan kecil juga.
.
🐟 Ada 2 Pilihan Collar. Ni jenis standing collar. Nak tengok pilihan band collar tu boleh ke website kami.
.
.
✔️ Sesuai untuk abe, kakok, mokcik, pokcik yang suka sangat memancing tu untuk order jersi ni dengan @custom_my . Yang pasti jersi ni tak buat awak semua panas lagi. Jom order SEKARANG !!😎 .
.
Layari website kami untuk order atau contact je team kami untuk maklumat lebih lanjut.
.
🌐 www.custom.my 📞📱 0134845800 | 055280854

#Custommyfishing #jerseyfishing #fishing #jersey #jersi #jersimurah #cetakmurah #sublimation #customdesigns #sayajualmurah #sayajual #cetakmurah #malaysiaonlineshop #servisprintingmurah #servisprinting #printing #murah #fullprint from Instagram: http://bit.ly/2lfKNh1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s