Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

NEW PRODUCT ! NEW PRODUCT di @custom_my . 📢
.
@custom_my memperkenalkan produk terbaru untuk awak semua iaitu Jersi Badminton Fullprint.
.
✔️ Harga Serendah RM45 SAHAJA. Dengan harga serendah ni dah boleh dapat jersey ni siap print design sendiri dan full color.
.
✔️ Tiada Minimum Order. Tuan puan nak order 1 pcs untuk pakai sendiri boleh dan nak jadi agen pun boleh. Agen boleh dapat diskaun setiap kali order walaupun order sikit je.
.
✔️ Ada 2 Pilihan Kain iaitu kain dry fit microfiber dan hivetex. Kedua-dua jenis kain ni selesa dipakai untuk bersukan. Ada yang nak pakai jadikan trending boleh juga.
.
✔️ Sesuai untuk abang-abang dan kakak-kakak yang suka main badminton, ping pong, jogging dll.Nak pakai buat jalan-jalan pun boleh~
.
✔️ Ada Pilihan Short Sleeve dan Long Sleeve. Untuk awak-awak yang tak suka short sleeve tu boleh je order long sleeve. Nak order short dan long sleeve sekaligus pun boleh. Bebass~
.
✔️ Saiz Available XS hingga 2XL. Download je pola/pattern/template ikut saiz yang nak. Kemudian edit/masukkan design. Nanti kami akan printkan 100% follow file yang awak bagi. Bebas print apa saja warna dan gambar yang nak.
.
Kolar yang dijahit pada jersey ni boleh buat awak semua nampak segak dan sador bila bersukan. Biar team lawan tu takut tengok awak ! Hi
.
.
Layari website kami untuk order atau contact kami untuk pertanyaan lebih lanjut. 🌐 www.custom.my
📞📱 0134845800 | 055280854

#Custommybadminton #jersey #jersi #jerseymurah #jersimurah #sublimation #printing #printingmurah #murah #cetak #cetakmurah #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #fullprint #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2lelnQl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s