Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hasil Print Kain Ela di @custom_my , Cetak Fabrik di @custom_my .
.
.
Nak tau kelebihan-kelebihan order kain di @custom_my ?? Baca ni sampai habis 👇👇 .
🌸 Harga Serendah RM30 Per Meter SAHAJA. Dengan hanya RM30 ni dah boleh dapat kain siap print guna design/gambar sendiri dan full color printing lagi tu. Untungnya!! Hm daftar jadi agen kami atau order bulk boleh dapat harga lebih kasih sayang plus cinta sekali. Hee gurau-gurau~
.
🌸 Minimum Order 1 Meter je. Tuan puan boleh je order 1 meter ke 2 meter ke sebagai sample untuk buat fesyen brand sendiri.
.
🌸 Ada 16 Pilihan Kain Yang Disediakan. Antara kain-kain ni sesuai dijadikan Tshirt, Bag, Jacket, Langsir, Hiasan Rumah, Tudung, Aksesori dll. Yang pasti semua material ni selesa dan berkualiti. Tak perlu risau pasal warna printing pudar ke tak kalau basuh pakai machine sebabnya kita print sublimation. Hakak tak tipu, tak percaya order je dulu~
InsyaAllah coming soon ada pilihan kain lebih banyak dari ni.
.
🌸 Design Bebasss, Tuan puan bebas print apa saja design/gambar yang nak print tu. Nak print gambar family tampal kat dinding jadikan frame gambar boleh, nak print design abstrak sebagai hiasan dan print design untuk jadikan baju kurung/dress pun boleh. Semuanya boleh print di @custom_my .
.
.
🌐 WWW.CUSTOM.MY .
📞📱📩 0134845800 | 055280854

#Custommyprintkain #printkainela #printkain #kainmurah #sayajualmurah #sayajual #murah #printedkain #printing #printingmurah #malaysiaonlineshop #customdesigns #cetakmurah #cetak #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2kEyJSW

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s