Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Cetak Trucker Cap dengan @custom_my , Print Trucker Cap dengan @custom_my .
.
Di @custom_my boleh cetak topi guna design tuan puan sendiri tau ! Tiada minimum order, nak order 1 untuk pakai sendiri boleh dan nak jadi agen pun boleh. Sesuai untuk abam-abam dan kakak yang suka melakukan aktiviti luar tu. Bila dah ada topi ni takde la rasa panas dan burn muka awak tu ☺️.
.
Harga serendah RM15 sahaja. Yaa, dengan hanya RM15 ni dah boleh dapat topi siap print full color. Design bebass. InsyaAllah kami boleh cut apa saja bentuk design yang awak nak.
.
Hanya terbaik di @custom_my .
.
http://www.custom.my | 0134845800
.

#Custommytruckercap #sayajualmurah #sayajual #customdesigns #murah #cap #caps #capsmurah #sayajualonline #servisprintingmurah #printingcap #printing #printingmurah #malaysiaonlineshop #ipoh #perak from Instagram: http://bit.ly/2k0UkqN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s