Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Nahh adik manis payung output printing Dtg pada tshirt cotton. Printing sharp dan cantik je selepas print~
Rugi jika awak tak order dengan @custom_my tau ! Nak tau ke rugi sebab apa? Baca ni 👇👇👇
.
✔ Harga baju serendah RM20 sahaja. Daftar agen boleh dapat lebih murah dari ni.
✔ Ada pilihan tshirt untuk kids, ladies dan adult. Jenis baju juga ada pelbagai pilihan. Nak yang standard premium ada, softstyle ada dan ultra pun ada. Yang bosan pakai biasa-biasa tu boleh je order tshirt yang jenis raglan. Kami mengguna pakai tshirt jenama Gildan. Jadi kualiti dia memang A+++ lah !.
✔ Saiz available bermula dari XS hingga 2XL. Untuk abam-abam dan kakak-kakak yang chubby comel ngattt tu ! boleh je pm tepi kalau nak saiz lebih besar. InsyaAllah kami carikan saiz yang awak nak jika stok ada okeyy.
✔ Ada lebih 20 pilihan warna baju yang disediakan. Nak order campur warna baju boleh, campur saiz boleh dan campur jenis baju pun boleh. Semuanya @custom_my terima.
✔ Minimum order? Hmm macam biasa trademark kami TIADA MINIMUM ORDER. Nak order 1 untuk guna sendiri boleh, nak jadi agen pun boleh. ✔ Nak printing macam mana? Kami ada sediakan printing dtg, heatpress print and cut dan silkscreen. Ada yang nak sulam ke ape ke pm je tepi. InsyaAllah kami boleh bantu tuan puan.
.
.
🔴 Jom daftar jadi agen kami untuk dapat lebih diskaun dari ni. Kos daftar agen RM20 je (kos ni akan dinaikkan kemudian hari). Jadi, jangan lepaskan PELUANG ni ! Mai cepat-cepat daftar dan menjadi top agen kami. Ingat ya! Top agen ada reward yang menanti~ 😘
.
.
http://www.custom.my | 0134845800

#custommytshirt #tshirtmurah #tshirt #tshirtprinting #tshirtprint #cetakmurah #sayajualmurah #sayajual #customdesigns #printingmurah #printingbaju #bajumurah #malaysiaonlineshop #customtees from Instagram: http://bit.ly/2kgjRdY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s