Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Output printing sublimation on tshirt fullprint jenis kain Spandex (chenna) .. Yaa, nampak mahal gituu !! Harga yang @custom_my tawarkan untuk awak semua sangat murah, tapiii berkualiti.. awak order je dengan kami dengan harga RM45 (bukan harga agen) , then jual la berapa rm yang awak nak. Ada yang jual more than rm90 pun ada. Sebabnya berkualiti. Mahal sikit takpe, janji berkualiti. Kalau dah berkualiti orang tentu cari. Yedakk??
Daftar je jadi agen kami. Agen boleh dapat diskaun setiap kali order. Jika aktif order ada ganjaran menanti~

Oh ya, kalau taknak jenis kain ni ada kain Cotton juga. Yaa! Cotton pun boleh buat fullprint macam ni.
Tiada minimum order, awak boleh order ikut suka.
http://www.custom.my | 0134845800

#custommytshirtfullprint #tshirtprinting #tshirtfullprint #fullprinttshirt #fullprint #murahtshirt #sublimation #sublimationjerseymurah #cetakmurah #malaysiaonlineshop #customdesigns #customtees #sayajualmurah #sayajual from Instagram: http://bit.ly/2jXibWU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s