Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

” Sangat Puas Hati ”

Feedback customer sangat berpuas hati dengan hasil cetakan stiker yang diprint di @custom_my .. Nak tau ke sebab ape beliau puas hati sangat?? Baca ni sampai habis 👇👇👇
.
✔ Harga stiker kami termurah di utara bahkan malaya! Harga stiker bermula setengah sen (rm0.005) dah boleh dapat stiker full color dan siap potong ikut bentuk. Tak kisah la bentuk bulat ke, petak ke, bunga ke bujur ke dan sbagainya depends pada bentuk yang tuan puan nak. Siapa nak bagi semurah macam ni yang dah siap potong kalau bukan @custom_my , yedakk?
✔ Minimum order cuma RM20 sahaja. Katakanlah saiz stiker yang tuan puan nak print tu 5x5cm, dengan saiz ni dah boleh dapat 100-200pcs hanya rm20. Banyak wooo!
✔ Material stiker yang digunakan jenis vynil. Kalis air. Sesuai kegunaan outdoor dan indoor. Nak lekat kat produk boleh, doorgift boleh,motor boleh, kereta boleh. Nak jadikan koleksi peribadi pun boleh saja bhaaa… ✔ Sebab lainnya ialah admin tak pemarah. Admin sayang pelanggan dan bakal pelanggan kami. Admin printkan apa saja apa yang awak nak. Baikkan admin ni.. Haha gurau jee~ .

http://www.custom.my | 0134845800
.
Jom cepat-cepat order stiker dengan @custom_my sementara harga masih murah yang tak masuk akal ni !! #custommystickerproduct #custommystikerproduk #sayajualmurah #sayajualsticker #stikermurah #stiker #customstickers #customstiker #cetaksticker #cetakmurah #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2jiAcgk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s