Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

“Helo? Custom.my ke ni? Boleh buatkan sticker event kawin tak? ”

Yaa, mestilah BOLEH dikk !! Pada mereka2 yang bakal bertunang ke, bakal bernikah ke, nak buat event luar ke atau apa2 majlis sekalipun, boleh buat tempahan sticker dengan @custom_my . Min order RM20 je. Cetakan bebasss. Tidak kira apa size, apa warna, apa design dan bentuk skalipun. InsyaAllah kami boleh cetakkan sesuai dngan kehendak tuan puan..
.
Cumanya, ada pesanan ringkas ni~ Untuk adik kakak abang yang bakal menempah, janganlah esok majlis nye baru nak tempah. Terkejut mak nakkk…. ! Hehee. Segala order perlukan masa sikit. Kadang-kadang semua nak urgent turn pun jadi banyak. Kena tunggu la kejap..
.
So, if ada event apa-apa rancang baik-baik. Buat tempahan awal 3 mggu dengan kami. Awal 4mggu ke 1 bulan ke lebih baik. Supaya proses print takde la kelam kabut. Sebab kami pun buat keje smooth je.. Baru la tak terkejut jantung makk ni.😂
.
Team custom_my nak berterima kasih kpd awak-awak yang pernah menempah dgn kami. Ingat ya ! Nak tempah cari je @custom_my @custom_my @custom_my. √Stiker Produk
√Stiker Gudy Beg
√Stiker Kotak
√Stiker Event
√Stiker Promosi
√Stiker Koleksi Peribadi
√Stiker Kempen
√Stiker Brand
√Stiker Label Kertas
√Stiker Koleksi Peribadi
√Stiker Outdoor
√Stiker Transparent
√Stiker Motor/Kereta

http://www.custom.my | 0134845800

#custommystickerproduct #custommystikerproduk #sayajual #sayajualmurah #printing #printingmurah #printingsticker #printingservices #custom #customsticker #bazaar #bazaarpaknil #ipoh #perak #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #cetakstiker #cetakmurah #sticker #stickers #stickermurah #stickershop #kisscut #diecut #transparentsticker #stickeronline #supplier #pengilang from Instagram: http://bit.ly/2jwG1Yo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s