Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

HELLO adik kakok abe mokcik pokcik semua !! Di @custom_my boleh cetak design sendiri pada sweater hoodie juga tau ! Ada pilihan yang ada zip dan tiada zip. Boleh pilih juga nak brand gildan atau local. Beza gildan dan local ni cuma pada ketebalan kain dan material kain sikit je bhaaa.. Yang pasti selesa bila dipakai. Musim-musim hujan ni takde la menggigil dah bila pakai sweater ni.☔☔
.
Harga serendah RM45 SAHAJA. Yaa, hanya RM45 dan boleh dapat hooded yang dah siap print. Tiada minimum order pun. Jadi awak semua boleh order ikut suka hati ! Hihii.
Daftar jadi agen kami boleh dapat harga lebih kasih sayang.
.
http://www.custom.my | 0134845800

#custommysweaterhoodie #hoodies
#sweatermurah
#sweater #hooded #sweatshirtmurah #customdesigns #cetakmurah #servisprintingmurah #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #servisprintingmurah #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2jv8yh6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s