Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Cetak Tudung Fullprint , Cardigan Fullprint, Blouse Short Sleeve dan Sleeveless Fullprint dengan @custom_my ..
.
🌸Harga : Harga serendah RM29 per pcs sahaja. Dengan hanya RM29 ni dah boleh dapat pakaian fullprint dan full color. Sangat-sangat murah!
.
🌸Minimum order : Tiada minimum order, nak order 1 pun boleh. Order untuk pakai sendiri boleh dan nak jadi agen pun boleh. Daftar agen boleh dapat harga lebih kasih sayang dari hakak.💙
.
🌸Khas buat adik-adik, kakak-kakak dan makcik-makcik yang nak print tudung,blouse dan cardigan guna design/gambar sendiri. Yang nak buat fesyen brand sendiri pun boleh. Awak cuma sediakan design, then kami printkan. Biar fesyen brand awak tu femess setanding brand Aidijuma dll yang ada kat Asia ni!!👍 http://www.custom.my | 0134845800

#sayajualmurah #sayajualonline #customdesign #fullprint #sublimation #blouse #blousemurah #tudungprinted #tudungjenamasendiri #cardigan #cardiganmurah #murah #servisprintingmurah #malaysiaonlineshop from Instagram: http://bit.ly/2jsWLzy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s