Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Morning uollsss😘
Hari ni kami bukak smpai jam 1 taw, jadi kepada sesiapa yang nak mai tu untuk tengok sample ke untuk order ke, hah boleh la mai office kami hari ni, pintu custom.my sentiasa terbuka untuk anda semua, cewahh.

Sebelum tu kami nak citer ni, baik tak sticker ni, fuhhh, gempak kan. Cikgu mai tempah dengan kami, cuba la beli pomade cikgu ni, terbaikk. Tapi bukan nak citer pasal pomade ni, nak citer pasal sticker ni, sticker kami mmang terbaik, diakui jugak oleh cikgu ni.
Sticker kami bukan jenis yang 1 lapis mcm orang lain buat, sticker kami ada dua lapisan iaitu material dan juga lapisan luar sebagai pelindung kepada design anda. Jadi, ia mmang tahan lama. Sesuai jugak untuk event konvoi moto ke, kereta ke. Lapisan luar tu, anda jugak boleh pilih nak material matte atau glossy. Kalau glossy ni jenis berkilat, kalau matte ni jenis tak berkilat. Sesuai dengan cita rasa rakyat Malaysia👍. Jadi, pada sesiapa yang baru ada produk tu, boleh la cuba buat sticker dengan kami, manalah tahu, disebabkan sticker kami, sale anda meningkat. Jom tempah sekarang. Anda boleh tempah terus di website kami http://www.custom.my. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh chat online di web kami atau hubungi kami di talian 013-4845800.😘 from Instagram: http://bit.ly/2jXg3Om

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s