Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam Jumaat & Selamat Pagi Followers @custom_my ๐ŸŒž

__________________ ๐ŸŒธ Nak berbisnes online tapi taktau nak mula dari mana?
๐ŸŒธ Nak buat fesyen jenama sendiri setanding brand yang femess seperti Aidijuma dll?
๐ŸŒธ Nak cuba sesuatu yang baru?

__________________

Jom daftar jadi agen @custom_my .. Ada pelbagai produk menarik yang kami sediakan. Semua produk boleh print hasil design sendiri. Awak-awak bagi design je, then kami printkan. Dah siap print ni kami pos direct ke customer tuan puan. Nak datang collect kat kedai kami pun boleh.
.
Layari je website kami http://www.custom.my untuk tengok dan order pelbagai produk yang disediakan. Harga MURAH terus dari kilang. TIADA MINIMUM ORDER, nak order 1 pun boleh. .
Contact 055280854 / 0134845800 (Cik Ika) untuk pertanyaan lebih lanjut berkenaan program agen/reseller ni. .
– Hanya terbaik di @custom_my – from Instagram: http://bit.ly/2je3Io7

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s