Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Cetak Sarung Bantal Hiasan / Sarung Bantal Tidur + Kapas Sintetik dengan @custom_my . Harga serendah RM26 je untuk sarung bantal yang kami sediakan ni. Design bebasss dan boleh full colour. Cuma perlu tambah RM10 jika adik kakok nak kami masukkan kapas ni dalam sarung bantal yang dah siap print tu..
.
Layari je website kami http://www.custom.my untuk order online ATAU pm je tepi kalau nak tambah kapas ni~
.
Tiada minimum order, nak order untuk kegunaan sendiri boleh dan nak jadikan hadiah buat kawan/sedara mara pun boleh.👍 from Instagram: http://bit.ly/2jpHKPL
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s