Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Tudiaaaa..!!!
Jersey team dari luncai fc..
Terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Siap buat baju home dengan away skli tu, semangat depa ni.. Bagus bagus. Jadi pada sesiapa yang nak buat baju untuk team, boleh buat kat kami? Kome tak de design?? Jgn risau, kami boleh buat kan , baik punya. Jadi apa lagi, tak kan main futsal asyik pakai baju sama ja. Jom contact kami di no 0134845800 untuk maklumat lebih lanjut atau layari website kami http://www.custom.my from Instagram: http://bit.ly/2jrpbNU
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s