Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Buff / headwear / bandana / face mask / headband / balaclava

Yes yes, kami dah ada custom made buff ni. Mari mari.. buff ni boleh guna untok:

1. Abam motor, kapcai ke superbike ke easy bike ke motorcross ke, suma bolehh
2. Abam mancing. Laut dalam ke sungai ke kolam ke, bolehh.
3. Abam beskal. Kayuh dlm pekan boleh tutup muka,habuk katekan..
4. Abam hiking, nak panjat gunung bukit lembah lautan berapi sanggup ku renang. Boleh jugaaa
5. Abam lain-lain pun boleh pakai… Sempoiiii

Brapa??? RM16/pc print dan buff,siapppp.
Minimum??? Emm macam biasa sehelai pun boleh….
Material??? Spandex, kenyal dan sejuk.
Jom order buff ni, murah je harga promosi sampai lebam. RM16/pc. Dah boleh order di website.. Stay tune utk new products dgn kami. Kami akan keluarkan lebih banyak lg product fesyen yg boleh custom, bukan sekadar baju. from Instagram: http://ift.tt/2j9iD5H

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s