Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

New Rip/Collar Fullprint Tshirt buat agen, bakal agen dan bakal customer @custom_my .
Sebelum ni ada pilihan black rip, white rip, red rip dll. Sekarang kami dah sediakan FABRIC RIP tau !! Yes, fabric ni boleh print apa saja warna dan design yang awak nak. Bebasss.. Download je pola terbaru yang ada di website kami http://www.custom.my untuk dapatkan pola yang ada rip fabrik ni.. Takde minimum order, nak order 1 pun boleh. Daftar jadi agen boleh dapat harga lebih kasih sayang dari hakak~ from Instagram: http://ift.tt/2jhyP2y
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s