Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

” Terima kasih team @custom_my sebab dah bagi calendar free untuk saya. Order 1 pcs baju pun boleh dpt jugak calender ni. Sukanya!! šŸ˜„” Sama-sama dear šŸ˜˜. Dalam mood tahun baru lagi ni, jadi setiap pembelian team @custom_my akan bagi calender secara PERCUMA. Yaa percuma je tau. Tak kisah order apa-apa jenis produk. Ada baju, tudung, bag, jacket, sweater, sarung bantal, stiker dan plbagai lagi. Layari je website kami http://www.custom.my untuk tengok pelbagai poduk yang hot-hot khas untuk awak semua yang nak buat bisnes atau order untuk pakai sendiri.. Hanya terbaik di @custom_my …šŸ‘ from Instagram: http://ift.tt/2iuj07R
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s