Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hi guys, selamat petang.
Ramai yang tanya hakak apa tu printing DTG dan macam mana rupa dia?? Okay meh sini hakak jelaskan. ✔ DTG ni singkatan untuk printing Direct To Garment. Kita print design direct pada tshirt. Bila pegang permukaan printing tu tak rasa timbul pun sebabnya ink tu meresap terus dalam kain. Nak basuh pakai machine pun tak risau dah. Printing ni sesuai untuk baju yang berwarna putih. Apa-apa warna design kami boleh printkan. Macam biasa trademark kami takde minimum order, jadi nak order 1 untuk pakai sendiri pun boleh. Harga serendah RM20 je untuk printing ni.👍 Layari je website http://www.custom.my untuk order online. from Instagram: http://ift.tt/2j8vOl2
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s