Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Hi guys, abam designer hebat @custom_my duk design tshirt fullprint untuk customer dari Singapore ni. Tempoh hari yg duk edit tu dah setel. Kali ni yang terbaru pulak. πŸ’ͺ

Ada yang tak pandai nak design tu boleh pm tepi ya. Kami ambik cas murah-murah je untuk edit design-design yang adik kakok nak tu.
Layari website http://www.custom.my untuk tengok pelbagai produk include printing yang kami sediakan.πŸ˜‰ from Instagram: http://ift.tt/2hPuQNC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s