Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Salam dan selamat pagi guys🌸

Jom Cetak Drawstring Bag dengan @custom_my , Fullprint Drawstring Bag dengan @custom_my .

Harga serendah RM29 je untuk bag macam ni. Design bebasss dan boleh full color. Takde minimum order pun. Tapiii untuk agen yg order 31pcs ke atas boleh dapat harga KAW-KAW sehingga mencecah 20% diskaun sempena menyambut tahun baru 2017! Buat agen-agen @custom_my cuba cek email awak-awak semua ya untuk tengok macam mna cara nak dapatkan diskaun ni 👍

Yang belum mendaftar agen tu boleh daftar cepat-cepat (kos daftar akan dinaikkan tahun depan dah). Layari website kami http://www.custom.my untuk mendaftar dan order online. from Instagram: http://ift.tt/2iGnuI8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s