Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

FULL PRINT TSHIRT JERSEY SUBLIMATION (Y) Tiada minimum order! Sehelai pun kami terima.
(Y) Harga semahal RM45 (kain spandex). Ada 4 kain, microfiber, hivetex, spandex dan axtatex.
(Y) Design sendiri, bebas rekaan apa saja. Nak print dilengan, tepi, bawah, belakang.
(Y) Dah boleh pilih kaler rip (tengkuk), boleh ikut kaler baju atau warna apa saja. Kita pakai balik material baju utk kolar atau pilihan kolar keras.
(Y) Size dari XS–6XL (size besar coming soon, sat nak update web amik masa skit)
(Y) Diskaun 10% utk agen. Daftar agen cepat sebelum harga agen dinaikkan.

Salah satu produk kami paling laris, ialah jersi fullprint ni lah. Tapi produk ni juga paling kurang update dlm IG. Kenapa? Sebab kebanyakan order daripada agen kami, local brand. Deme tak bagi update dlm media sosial, nak simpan stock ke gambar kenang-kenangan pun kami tak ada. Rahsiaaa..heheh. from Instagram: http://ift.tt/2imbQTz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s