Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Fullprint Sublimation material Polyster Hivetex! Yes, hivetex, bentuk segi enam, tak sama macam microfiber biasa. Pertama di Malaysia yang ada material ni, lebih sejukkk, lebih lembutt dan lebihhh ummpphhh!! Pendek kata meletop kebabomm. Bukan nak gebang, ramai dah kata.. Kalau dalam pasaran, ramai komplen baju cantik, kain polyster, tapi peluh melekit. Tak serap peluh.. Itu tandanya kualiti kain kurang cun boh. Nampak cantik tapi pakai tak sedap.

Tapi ni lain, kain ni lagi bagus dia serap peluh.. Biar alah membeli, menang memakai. Biar hensem, tapi selesa.. (Y) Brapa? RM42 je baju dan siap print. (Y) MOQ? Sehelai je boh. Siap jahit.
(Y) Ada lengan panjang, lengan pendek, pattern jersey, pattern basketball, pattern cycling. Ada cutting budak juga.
(Y) Syarat? Manada syarat, order je pastu siap, kami print jahit dan pos. (tp syarat dia order dan bayar la, jangan order tak bayar pulak..kahkahkah 😀 )

Nak sembang lagi? Jom talipon Cik Ika 0134845800. Malu nak sembang, bulih Whatsapp/Telegram. Ingat kami gebang? Mai kedai teruihh, No 46A, Hala Meru 11, Pusat Komersial Meru 2B, 30020 Ipoh, Perak.

#hivetex #sublimation #fullprint #jersey #jerseyonline from Instagram: http://ift.tt/2i9MJ6V

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s