Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

BUFF HEADWEAR. Coming soon. Yg tunjuk ni material Cotton, yes nanti senang2 je kita buat pakai material microfiber atau hivetex atau spandex, atau any material yg tuan tuan nak. Macam biasa, once siap nanti, kami akan letak MOQ = 1 unit. Harga tak sampai RM20 pun sehelai, bolehla 1 helai je kan. Tunggu naa, saya rasa early January kita ada dalam website kita.

PS: Design ni tak jual, dibuat sebagai free sample utk agen kami. from Instagram: http://ift.tt/2iyGZTd

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s