Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Done print Zipper Hoodie untuk team USM..! Walaupun first time order dengan @custom_my , uolss dah beri kepercayaan sepenuhnya kepada kami untuk proses order ni dengan kuantiti yang sangat banyak..! Terima kasih kerana percaya dan support kami. Jangan lupa untuk repeat order lagi ya~💙 Yaa, di @custom_my boleh cetak zipper hoodie guna design awak sendiri. Design bebas dan boleh full color. Takde minimum order pun, nak order 1 pun boleh.
Layari website http://www.custom.my untuk order online atau pm je kami di nombor 0134845800 utk pertanyaan lebih lanjut. from Instagram: http://ift.tt/2htykB6
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s