Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

Pouch Fullprint | Print Your Own Design | RM18 per pcs

______________ ” Hi sis, saya student dari uitm. Saya nak print #pouch guna design sendiri cuma 5pcs boleh ke? ”

______________

Ya dik, sure boleh! Print dengan @custom_my ni takde minimum order pun, jadi boleh order berapa kuantiti yang nak. Cuma bezanya kalau beli secara borong hakak boleh bagi diskon la, tu jee.. hihii😁

Pouch ni material poly canvas, cuma RM18 per pcs. Boleh print guna design sendiri tau.. Haa #murah kan?? Tunggu apa lagi, mai lekaih order di website kami http://www.custom.my untuk order online.

___________________

Jom daftar jadi AGENT @custom_my untuk dapatkan diskaun. Dah daftar nanti kena rajin-rajin order la tiap² bulan nah. Hihii 💛

#pouchfullprint #pouchmurah #pouchfullprintmurah #customdesign #sayajualmurah #sayajualpouch #sayajualpouchbag #fullprint #canvas #pouchcanvas #kalisair #cetakmurah #cetak #printingmurah #printingpouch #printed #printedpouch #servisprintingmalaysia #servisprintingmurah from Instagram: http://ift.tt/2cVJueI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s