Post Gambar Print Baju dari www.custom.my

” Wahh! Untungnya order dengan @custom.my dapat freegift money packet dan sticker sempena menyambut lebaran ni ” πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†
Haa memang la untung dik! Hakak tau ramai yang tak sabar nak beraya, jadii hakak sediakan siapΒ² money packet ni utk korang. Senang la nanti nak bagi duit raya kat adikΒ² dan sedara-mara yang datang beraya kan πŸ˜„

Money packet ni banyak lagi tau. Ada yang berminat nak order apa² produk dengan kami ke? 🌼

Kalau ada meh order sekarang di website kami http://www.custom.my. Sape-sape yang order minggu ni confirm dapat money packet ni.. Ingat! Sape-sape yg order minggu ni je tau..πŸ’¦ #sayajualmurah
#customsticker
#custombaju #cetakmurah #cetak #servisprintingmurah #murah #sayajual #gildan #printing #sublimation #sublimationprinting #fullprint #tshirt #malaysiaonlineshopping from Instagram: http://ift.tt/1rwsBi1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s